Meny

Ansiktsbehandlinger med Green Peel®

 

 • GREEN PEEL Express, ca 25 min 990,-

For deg som vil ha fantastiske resultater på et minimum av tid! Rens, peeling med Green Peel urteblanding, og avsluttende serum og krem. Kjempeeffektiv behandling for mannen i farta. For alle hudtyper.

 

 • GREEN PEEL Freshup, ca 60 min 1100,-

Huden renses grundig, deretter peeles det med Green Peel urteblanding. Serum og spesialmaske får virke på huden mens du får nakke- og skuldermassasje. Avsluttes med serum og krem. For alle hudtyper.

 

(De dypere behandlingene GREEN PEEL Energy og GREEN PEEL Classic – på forespørsel. Utføres normalt ikke i sommerhalvåret.)

 

 

GreenPeel® – hva er det?

 

Green Peel er nummer én i verden på naturlig hudfornyelse. Det er en medisinsk utviklet peeling på ren plantebasis, som fungerer som en real treningsøkt for huden, og optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst. Med sine sterkt beroligende og betennelssesdempende egenskaper er dette en peeling som fungerer ypperlig også for den mest sensitive hud.

 

Den perfekte behandling for anti-age, tørr hud, akne, sensitivitet, pigmentering, store porer – Green Peel er en trygg vei til optimal hudhelse og en sterk, sunn og spenstig hud i balanse.

 

 

Andre ansiktsbehandlinger

 

 • BAD NORWEGIAN TIME-OUT, 25 min 450,-

En svært avslappende behandling med enkel rens av ansiktet, og massasje av ansikt, nakke og skuldre. Alt utføres med BAD NORWEGIANs spesialprodukter for menn. So good - it’s bad!

 

 • Quick fix, 30 min 550,-

En kjapp mini-behandling med rens, peeling*, maske og avsluttende krem.

 

 • Lunchpeel, 30 min 650,-

Effektiv fruktsyrebehandling med rens, fruktsyrepeeling, maske og avsluttende krem.

 

 • Klassikeren, 60 min 800,-

En god og avslappende behandling som passer for alle! Skreddersys etter din huds behov. Det renses og peeles, dyptvirkende serum og masker får virke på huden din mens du får en avslappende nakke- og skuldermassasje. Du vil garantert føle deg ultrafresh etterpå!

 

 • Fruktsyren, 60 min 990,-

Effektiv fruktsyrebehandling som hjelper mot uren, grov eller gusten hud. Også en topp anti-age behandling! Rens, fruktsyrepeeling, pleiende maske, massasje av nakke og skuldre, og avsluttende krem inngår i behandlingen. Fruktsyrene binder fuktighet i huden, og gjør den myk, klar og frisk.

 

 • Siddisen, 80 min 1390,-

Perfekt behandling for en trett og sliten byhud – her brukes det bl.a. en detoksifiserende gummimaske som vil gjøre huden klar, frisk og strålende! Inkluderer rens, peeling, masker, massasje av ansikt, nakke og skuldre, samt avsluttende krem. Kjempegod spesialbehandling for alle hudtyper.

 

 • Bombå, 80 min 1490,-

En kraftig vitaminbombe for huden! I denne behandlingen jobbes det med C-vitamin som bl.a. gir masse fukt og glød. Rens, peeling, massasje av ansikt, skuldre og nakke, samt avsluttende maske og krem inngår i behandlingen. Super for en solskadet, tørr eller stresset hud.

 

 • Rolls Royce´n, 80 min 1490,-

En skikkelig luksusbehandling for alle hudtyper! Oppstrammende collagenmaske brukes for en umiddelbar utglattende og linjereduserende effekt. I tillegg er denne behandlingen ekstremt beroligende på huden, og er derfor ypperlig for de med irritert og sensitiv hud. Rens, peeling, massasje av ansikt, nakke og skuldre, maske og avsluttende kremer inngår i behandlingen. Et must før de spesielle anledningene hvor du trenger å ta deg ekstra godt ut.

 

 • All about the eyes, 25 min 650,-

En real treat! Huden rundt øynene trenger spesiell pleie, og det er her de første aldringstegnene kommer til syne. I denne behandlingen får du en drenerende og utglattende massasje av øyepartiet, med produkter som gir masse fukt og forebygger slapp hud. En god øyemaske legges på til slutt. Anbefales for alle!

 

*Peeling = ansiktsskrubb som fjerner døde hudceller.

NB! For at både du og huden din skal få maksimalt utbytte av timen anbefales det at du er relativt nybarbert (helst samme dag, eller evt kvelden før). Har du fullt skjegg og ønsker å beholde det, så er øyebehandlingen helt topp!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vipper og bryn

 

Farging av vipper 290,-

Farging av bryn 210,-

Farging av vipper og bryn 410,-

Forming av bryn (napp/voks) 230,-

Forming av bryn i ansiktsbehandling 120,-

 

 

Alle behandlingene avsluttes med påføring av en lett øyegelé, samt en mini-øyemassasje, for at du skal føle deg ekstra fresh når du går ut døren.

 

 

 

Voksing

 

Rygg 490,-

Rygg og skuldre 570,-

Rygg, skuldre og overarm 680,-

Bryst 310,-

Mage 310,-

Legger 280,-

Lår 360,-

Armer, halv 290,-

Armer, hel 460,-

Armhuler 230,-

 

 

 

Rygg

 

 • Dyprens av rygg, 50 min 700,-

Uren hud på ryggen er svært vanlig. I denne behandlingen renser vi huden på ryggen, peeler og gjør eventuelt utklemming, samt legger en god maske på. Til slutt smøres det inn en balanserende og beroligende krem.

 

 • Rygg- og nakkemassasje, 25 min 590,-

Dette er en avslappende behandling med lett aromamassasje, som øker blodsirkulasjonen og mykgjør muskler og vev. Det brukes en varm oljeblanding med eteriske oljer som har en muskelavspennende og beroligende virkning på både kropp og sinn.

 

 

 

Håndpleie

 

 • Mini, 25 min 450,-

Stell og pleie av negler og neglebånd.

 

 • Maxi, 45 min 690,-

Samme som mini-manikyr, men denne behandlingen inkluderer også peeling av hendene samt håndmassasje. Utrolig avslappende!

Copyright @ Men´s Lounge.no

Telefon: 922 46 913

Epost: post@menslounge.no

 

Kirkegata 16, 4006 Stavanger