Tjenester

Tjenester

 

Hos Men’s Lounge har vi et bredt utvalg av behandlinger for både kropp og ansikt, alt tilpasset mannen. Her følger litt info om hva vi tilbyr og hva du kan forvente når du kommer til behandling hos oss.

 

Ordet ”ansiktsbehandling” kan høres litt avskrekkende ut, men det er altså IKKE noe som kun er forbeholdt damer. Alle menn bør unne seg en slik behandling innimellom, og det er ikke bare ansiktet ditt som har godt av det; det er også en herlig avslappende time-out fra en ellers kanskje stressende hverdag. Enten du har utfordringer med huden din som du ønsker å få bukt med, eller du ønsker en time for velværets skyld - hos Men’s Lounge er du uansett i trygge hender! Vi hjelper deg med å finne frem til behandlingene som passer din hud, og er selvsagt også behjelpelige med råd og tips angående hvordan du best kan pleie huden din hjemme.

 

Profesjonell hårfjerning med voks er en effektiv metode for å fjerne uønsket hårvekst. For å sikre en optimal, skånsom og behagelig opplevelse for deg som kunde, bruker vi hos Men’s Lounge kun voks av ypperste kvalitet. I tillegg påfører vi før- og etterbehandlingsprodukter tilpasset din hud. Alle voksbehandlinger avsluttes med en beroligende og antibakteriell krem som masseres inn på det voksede området.

 

Vi har fokus på et maskulint og naturlig resultat når vi former og farger øyebryn og øyevipper, og vi har flere farger vi kan blande sammen slik at vi kan oppnå et resultat som passer akkurat deg. En ørliten opprydning i brynene og kanskje litt farge på kan virkelig gi ansiktet et diskrét og oppfriskende løft.

 

I tillegg har vi egne ryggbehandlinger og håndpleie. Les mer om dette i vår behandlingsmeny.

 

 

Vi tilbyr pakker i forbindelse med utdrikkingslag, bursdager, teambuilding o.l. og kan skreddersy disse etter ønske.

 

Gavekort får du selvsagt også hos oss!

 

 

Copyright @ Men´s Lounge.no

Telefon: 922 46 913

Epost: post@menslounge.no

 

Kirkegata 16, 4006 Stavanger